Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Επιστροφή ΦΠΑ αγροτών. Καπηλεία τέλος κύριοι βουλευτές


   Κάθε χρόνο, κάθε Πάσχα η ίδια ιστορία. άλλα ψηφίζετε στη βουλή, στην Αθήνα και άλλα εφαρμόζετε στην επαρχία, στην έδρα σας.
   Αναγνωρίζουμε το ενδιαφέρον σας για τους αγρότες, όμως αυτό δεν μπορεί να αποβαίνει σε βάρος ενός άλλου κλάδου εργαζομένων.
   Δεν μπορεί, όταν οι δημόσιες υπηρεσίες είναι αποτελεσματικές και γρήγορες, αυτό να οφείλεται στη           '' συνεργασία '' των βουλευτών και όταν υπάρχει πρόβλημα αυτό να το αποδίδετε στην ''απροθυμία'' των υπηρεσιών και των υπαλλήλων τους.
   Ο ΦΠΑ στους αγρότες ήδη επιστράφηκε, χάρη στη δουλειά, το ζήλο και την υπευθυνότητα των συναδέλφων εφοριακών, που δούλεψαν απογεύματα και Σαββατοκύριακα χωρίς τη συμπαράσταση ή τη βοήθεια κανενός.
   Επιτέλους οριοθετείστε το ρόλο σας και αφήστε τους υπαλλήλους να δουλέψουν, έστω μέσα σ' αυτόν το γραφειοκρατικό μηχανισμό, που εσείς τους εγκλωβίσατε. Αν θέλετε να προσφέρετε κάτι στον τόπο, φροντίστε για τη στελέχωση και τον εκσυγχρονισμό των Υπηρεσιών...να σας χαρούμε τότε και σας,.. να χαρούμε και τη δουλειά μας.
  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους σας
Σκούμπας Δημήτριος
πρόεδρος του συλλόγου εφοριακών
ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου