Σάββατο 14 Μαΐου 2011

"Συκοφαντικό και ψευδές το δημοσιεύμα των Οικολόγων" λέει ο Φ. Αργυρίου


Από δίκη των Οικολόγων το 2004
Απόλυτα αναληθή τα όσα αναφέρονται περί της εμπλοκής του στην δικαστική διαμάχη ως κατηγόρου, κατά της Οικολογικής Ομάδας Βέροιας, χαρακτήρισε ο κ. Φώτης Αργυρίου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται ως κατήγορος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μας.

Όπως μας είπε, ούτε κατήγορος ήταν, ούτε παρέστη ως μάρτυρας, παρά το γεγονός ότι ο Εισαγγελέας τον κάλεσε αυτεπαγγέλτως, έπειτα από σχετικά δημοσιεύματα που έκανε στην εφημερίδα ιδιοκτησίας του.

Τα όσα αναφέρει ο κ. Αργυρίου εύκολα μπορούν να αποδειχθούν και αν όντως ισχύουν τα όσα λέει περί μη άμεσης εμπλοκής του στην δίκη, θα σημαίνει ότι οι Οικολόγοι Βέροιας, και συγκεκριμένα ο κ. Νίκος Ασλάνογλου ψεύδεται και συκοφαντεί το πρόσωπο του κ. Αργυρίου.

Αν πάλι αποδειχθεί πως υπήρχε εμπλοκή του κ. Αργυρίου στη δίκη, ως κατηγόρου ή μάρτυρα κατηγορίας, τότε οι χαρακτηρισμοί περί "ψεύδους" θα στραφούν προς αυτόν.

Όπως και να έχει, κάποιος από τους δύο δεν λέει την αλήθεια... Το ποιος είναι, μένει να αποδειχθεί από τους ίδιους, κυρίως όμως από τον κ. Ασλάνογλου, ο οποίος φέρει το βάρος της απόδειξης των όσων ισχυρίζεται περί του κ. Αργυρίου.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον...
verianews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου