Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Με επιτυχία έγινε η 12η πανελλήνια συνάντηση ποντιακής νεολαίας της ΠΟΕ


Για 12η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε η πανελλήνια συνάντηση ποντιακής νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, στις 2, 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2016, στην Ζ΄ Παιδική Εξοχή Κερατέας, του νομού Αττικής, από τη Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Π.Ο.Ε.), με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων της Π.Ο.Ε.
Το θέμα της 12ης Πανελλήνιας συνάντησης ποντιακής νεολαίας ήταν «Ο  Χριστιανισμός και οι Μονές στον Πόντο».
Στη συνάντηση συμμετείχαν νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης, σε έναν πολύ  όμορφο φυσικό χώρο. Από το μεσημέρι της Παρασκευής οι νεολαίοι άρχισαν να φτάνουν στο χώρο, όπου τους υποδέχτηκε η οργανωτική επιτροπή  της νεολαίας.
Με την ολοκλήρωση των αφίξεων το βράδυ της Παρασκευής, έγινε η έναρξη της 12ης πανελλήνιας συνάντησης ποντιακής νεολαίας της Π.Ο.Ε.,  με τους χαιρετισμούς του εκπροσώπου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής πατρός Κωνσταντίνου, του προέδρου του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων Γιώργου Βαρυθυμιάδη. Την έναρξη χαιρέτησε ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας Χρήστος - Δημήτριος Τοπαλίδης, ο πρόεδρος της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων (ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε.) Γεώργιος Παρχαρίδης, ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς και ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της Π.Ο.Ε., Γρηγόρης Κεσαπίδης.
Την Συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους, κατά τη διάρκεια του 3ημέρου, ο βουλευτής, γ.γ. της ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε και μέλος του δ.σ. της Π.Ο.Ε Ιωάννης Αντωνιάδης, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Σπηλιάς Αργιθέας κ.κ. Νεκτάριος Μητρόπουλος, και η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων (Π.Ο.Α.Σ.) Αθηνά - Μαρία Μαυραντζά και μέλη του δ.σ. της Συντονιστικής  Επιτροπή Νεολαίας της Π.Ο.Α.Σ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου